Za Vas bloguju…

AnđelkaIN(FO)sajder – iz srca kompanije bloguje o svemu što se tiče portala i daje savete koji se tiču aktuelnih trendova. Očekujte njene tekstove svakog ponedeljka i četvrtka.

PetarINFO pravnik – pravo iz renomirane beogradske kancelarije stižu vam pravni saveti, korisne informacije, rešenja dilema vezanih za zakonodavstvo…

DinaINFO mama – svakodnevni život iz ugla jedne mlade, ali savremene mame, uz mnoštvo saveta. Njene tekstove očekujte svakog prvog i trećeg utorka u mesecu.

Bojanapraktične INFO – njene teme su: art, design, night life, fashion, shopping, ljubav i svašta nešto lepo što zanima moderne INFOvke. Njeni tekstovi koji nikad ne izlaze iz mode se mogu naći ovde.

Vlada – (ne)poznate INFOrmacije – kaldrmaš i lagumaš, sa njim ćete prošetati kroz sve skrivene kutke Beograda i iznova upoznati ovaj grad. Sve njegove tekstove o nasem divnom gradu možete pogledati ovde.

Goran – INFO dojave – kladioničarski saveti, trikovi i statistike su njegov fah. Njegove duhovite i pronicljive tekstove pročitajte ovde.

Bojana – INFO Svest – razmišljanja o svesti i intuiciji, umu i duši i osetljivoj ravnoteži između realnosti i vere. Sve njene tekstove možete pogledati ovde.

Dejan – (ne)ozbiljni INFOvac – tu je da Vas nasmeje i oraspoloži. Sve njegove tekstove koji su Vas dovodili do suza možete pogledati ovde.

MarkoINFO(u)zija – infuzija pozitivnim stavom i duhovitim tekstovima. Sve njegove tekstove pročitajte ovde.

9 comments on "Za Vas bloguju…"

 1. Milan Besevic
  Reply

  Pozdrav drugari, ala cemo da blogujemo ovde :)
  Evo za pocetak, nema nikakve veze sa temama ali moja kuma Ivona se porodila i mnogo sam srecan zbog toga, bliznakinje.:)))

 2. Aleksandra
  Reply

  hej, pa ovo nije lose!
  super mesto za razmenu korisnih INFOrmacija i mozda malo trac partija :) hihihi 😛

 3. Sanja
  Reply

  Hahaha, Milane evo ja ti cestitam (izmedju ostalog jer sam i sama bliznakinja) :), a blogere da pozdravim, i da kazem da mi se mnooooogo svidja sajt! Tekstovi su super… sto INFOrmativnog, sto zabavnog karaktera… i unapred se radujem novim, pre svega “smesnim”, blogovima :) Pozz

 4. Vrabac_podunavac
  Reply

  Dobrodosli u blogerski svet, drugari, jedva cekam da vidim ste cete jos pisati.

 5. Milan
  Reply

  Cestitaaaaaaam :))))

 6. SONJA
  Reply

  Stigla sam sa Kopa………..a danas nista o Bgdu…koga bole za Suljuuu????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *