/  IN(FO)sajder  /  Sve što tražiš, možeš pronaći na 011info
IN(FO)sajder, saveti

Sve što tražiš, možeš pronaći na 011info

Dobro, možda ne baš od ptice mleko, ali sve što Vam može zatrebati u toku jednog prosečnog dana, nedelje ili meseca, možete naći na našem portalu.

Uzeću za primer moj jučerašnji dan. Ustanem ujutru i shvatim da mi je kosa u haosu. Ništa, za danas ću morati da je vežem u punđu, ali, odmah moram da zakažem frizera. Kad smo već kod toga, mogla bih i manikir da uradim. A i solarijum ću zakazati, kad je bal, neka je maskenbal.

Sedam u kola i krećem na posao. Moj dobri, stari Punto otkazuje poslušnost – primorana sam da idem autobusom na posao i da zovem mehaničara da pokupi auto i odveze ga na popravku.

Pauza za ručak na poslu je došla i prošla, u kancelariji dinamično kao i uvek, tako da koleginice i ja odlučujemo da pozovemo restoran da nam donesu ručak u kancelariju. I to kinesku hranu, mmmm….

Kraj je radnog vremena – (opet) čekam autobus pa pravac na zakazani frizeraj i ulepšavanje. Ipak me večeras čeka posebno veče – nalazim se sa prijateljicom koju nisam videla nekoliko godina. Zovem restoran i pravim rezervaciju za večeras.

Ipak, pošto je restoran na drugom kraju grada, usput shvatam da ne znam kako da dođem do njega. Šta ću sad, drugarica me čeka, već kasnim, na štiklama sam, opšte rasulo. Međutim, tu je Android aplikacija 011info – uzimam telefon u ruke i on me nepogrešivo vodi do odredišta.

Ovo je samo primer koliko puta u toku jednog prosečnog dana mogu da Vam zatrebaju informacije sa našeg portala. A uzevši u obzir da se na sajtu 011info nalaze podaci više od 10 000 preduzetnika – na njemu zaista možete pronaći sve što Vam treba. Pogledajte i uverite se sami: www.011info.com.

 

Sudski tumač za nemački jezik

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

6 comments on "Sve što tražiš, možeš pronaći na 011info"

 1. Mafin
  Reply

  Sjajan sajt, stalno ga koristim. :) Samo napred, zaplovite hrabro u blogerske vode. :)

 2. Vrabac_podunavac
  Reply

  Sviđa mi se sajt, nisam ni znao šta sve može da se nađe kod vas, dok nisam ovo pročitao. Hvala. :)

 3. Arsa
  Reply

  “od ptice mleko” hahaha, sjajno. :) Bogami, ne bi me čudilo i to da nađem kod vas, stavrno imate svašta na sajtu..

 4. powertim
  Reply

  Ti bas nisi imala srece taj dan, hahahaha! Salim se malo, lep tekst. 😀

 5. Mackica
  Reply

  Dobri ste, nemojte samo da se uobrazite. 😀 😀

 6. Misa123
  Reply

  Dobar sajt, pregledan, jasan, lepo graficki uradjen, brz… Sve preporuke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *