/  IN(FO)sajder  /  Kuda večeras?
IN(FO)sajder, saveti

Kuda večeras?

Svakog vikenda isto pitanje – kuda večeras? To je pitanje na koje se nikako ne može dati konačan odgovor. Sve zavisi od vašeg raspoloženja, povoda, ukusa ali i deblijne novčanika. Naš lepi Beograd je prava prestonica noćnog života, tako da – izbora ne manjka. :) Pogledajte naš vodič kroz džunglu zvanu “noćni život Beograda” i odlučite kuda večeras.

Klubovi

“Urbana” populacija (šta god to značilo) preferira ovakav vid izlazaka. Odlasku u neki trenutno aktuelan klub uglavnom prethodi dugotrajan proces rezervacije stola/separea/barskog stola ili makar mesta kraj vrata. U popularne klubove se teško ulazi bez rezervacije, sem ako nemate noge od dva metra i plavu kosu. 😀 Ali, nakon što uspešno prebrodite rezervaciju i “gorile” na vratima, očekuje vas zaista vrela atmosfera do ranih jutarnjih sati i nezaboravan provod, tako da se isplati. :) Naše preporuke: CiglaMuha, Tube

Splavovi

Nisu ni blizu tako popularni kao ranijih godina ali i dalje predstavljaju simbol beogradskog noćnog života. Poznati su po specifičnoj klijenteli, nastupima zvezda i zvezdica u usponu i skupim pićima. Dodatni problem predstavlja prevoz za sve one koji koriste usluge GSP-a. Ipak, ako želite da “parite” oči i da se pritom dobro provedete, splavovi su mesta za vas… :)

Kafane

Doživljavaju pravu ekspanziju u poslednje vreme. Granica između kafana, klubova i kafića se sve više zamagljuje i često možete da vidite istu grupu ljudi kako “preleće” iz jednog u drugi tip objekta i to često u toku iste večeri. Karirani stolnjaci, muzika koja “pogađa u srce”, odlična hrana i pristupačne cene pića, pravi su razlozi da sledeći viked posetite neku od ovih kafana: Ona moja, Moja bivša, Dva bela goluba, Tri kuma debela

Kafići

Kafići su više “dnevna varijanta”. Mesta gde možete da sednete, popijete kafu, odmorite se i pročitate novine. Sjajna mesta za neformalne sastanke i druženje sa prijateljima koje dugo niste videli pa imate dosta toga da pričate sa njima. Beograd je, bogu hvala, pun kafića – modernih, retro, skupih, jeftinih, velikih, malih – za svakoga ima ponešto. :)

Restorani

Gladni ste? Planirate izlazak? I pri tome želite da ostavite utisak na osobu sa kojom izlazite? Restorani su uvek najbolje rešenje. Meksička kuhinja? Naravno, može, ako volite ljuto. Tajlandska hrana? Može, ako ste ljubitelj egzotične hrane. Suši restorani? Verovali ili ne, ima ih nekoliko u Beogradu i toliko su dobri da imate utisak kao da jedete u sred Tokija. Mediteranska, francuska, internacionalna, indijska kuhinja… Beograd ima sve, vaše je samo da odaberete! :)

Picerije, pekare

I kuda se svi mi uputimo posle dobrog izlaska? Pa, zna se, u najbližu pekaru ili piceriju. 😀 Nema ništa lepše od vruće Kaprićoze nakon celonoćnog igranja i skakanja. A onda – pravac u topli krevet. :)
Nadamo se da će vas naše preporuke inspirisati za vaš sledeći izlazak. Želimo vam lep provod! 😉

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

2 comments on "Kuda večeras?"

 1. Vlada
  Reply

  Meksička, meksička….:))
  Tapasi, buritosi, hladan Sol….:)))
  ODOH TAMO!!!

  • Elpis
   Reply

   Skoro sam probao to pivo Sol.. vidim non stop se provlaci kroz tekstove na blogu, pa reko aj da probam.. Odlicno je.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *